CommentsОтсега нататък пращам съобщения за нови глави само на коментиралите. Няма смисъл иначе - повечето въобще не я следят вече, ако възнамерявате да го правите, просто го напишете, за да знам.


Харесвате ли историята?
 
Да.
67
 
Не е лоша.
5
 
Не.
1
Искате ли да получавате съобщения при нови глави?
 
Да.
60
 
Понякога.
1

Тук може да изказвате мнението си относно дизайна, историята и героите. Не пестете нищо, ще се радвам да науча забележките или похвалите ви. Не ви карам нито да харесвате историята, нито да я следите. Просто ми е интересно как изглежда във вашите очи.
П.С.1: Мислех си как да кръстя ship-a и се спрях на Чейли :D Боже, звучи толкова сладко <3
П.С.2: Ако някой се чуди защо адреса, не съвпада със заглавието, то причината е, че смених заглавието (за добро!).


Jenner29 юли 16
Малко се забавих с коментара, но имаше някакъв проблем със сайта снощи, но както и да е. Дизайна ми харесва. Резюмето ме грабна още от първия прочит. Честно казано тоя Джон ми лази по нервите, а Чейс пък вече ми е любим. Историята много ми допадна и ще чакам да ме известиш, когато качиш следващата глава. (:
Jenner3 август 16
Харесва ми новото резюме, наистина перфектно си пасва с историята. Новата глава пък ме довърши. Всичко е нея е добре изпипано, обожавам начина ти на писане. Описанията и чувствата на Райли, буквално толкова много се вживях, че имах чувството, че съм на нейното място. Пиши, когато следващата е готова за прочит.
Reynessi (профилът е спрян)4 август 16
Леле, човек, ти се сети бе. От толкова време не си качвала,че въобще не знаех какво се слупва и се опитвах да накарам спомени да изплуват от съзнанието ми за твоята история. Честно, забравих а. Но въпреки товаа коментирам.
Да, резюмето определено е по-добре от предишното (доколкото си спомням :)) ) и ми харесва много. Новата глава наистона беше.. хм, доста разтърсваща и доста силна. Прекалено много чувства, а аз прекалено се вживявам в такива неща. И ти трябва да качваш по-често, защото ако читателите ти са като мен , не знам. Нвмам си и представа как си се досетила. А моля те, качвай по-често ,за да четем, защото пишеш прекрасно и имаш оригинални идеи и ндаа..
Нямам търпение за следващата глава, а сега, извини ме, отивам за бинкобилоба:)
Dreamsneverdie6 септември 16
Историята ми харесва.Започнах от скоро да я чета.Като цяло запали интереса ми.Дизайнът е хубав,харесва ми.Начинът ти на писане е много интересен.Ще следя проекта ти!
Feel Free12 септември 16
Държа първо да се извиня за невъзможно закъснения коментар. Бях ти писала на лично, че скоро ще прочета историята, но така и не ми оставаше време да чета каквото и да е. Свърших работа и всичко, че се хванах да чета и да пиша.
Така, новият дизайн е много по-добър от стария. Ужасно ми харесват цветята във фона. Не ми допада това, че си сменила заглавието. Старото беше толкова сладко и според мен повече съвпадаше на самата идея, но ти си автора и най-добре можеш да прецениш това. Старото резюме ми харесваше повече. Въпреки че това ми се струва обикновено и кратко също ми харесва.
Мисля че трябва да махнеш гифчетата на мацката из сайта, понеже от трейлъра и хедъра си водя изводи, че Шей Мичъл е главната героиня и се пообърквам коя да си представям. :D
Не си спомням стария си коментар и няма как, понеже беше преди бая, бая време затова може и да се повторя. Пишеш наистина добре, подробно и увлекателно. Да си призная на моменти многото описания и липсата на пряка реч правят четенето на главата по-трудно и дори в някои редки моменти ми доскучаваше. И все пак развитието и начина ти на писане са интересни. Дразня се от поведението на Райли. Супер непостоянна ми се струва. Решава, че ще прави нещо, че чувства нещо и след миг прави и чувства напълно обратното. Наистина май има раздвоение на личността. Не ми харесва и това, че все се самосъжалява. Всичко било гадно, все нещо не е в ред и т.н. Окей, труден живот, подмолното същество Джон я тормози дори, когато не е там, но щом е решила да се прави на смела, да покаже че може да е силна и иска да продължи напред първо ще трябва да спре да си напомня колко е скапан живота й, да загърби самосъжалението и да се вземе в ръце.
Направо ми е невероятно как всички, освен Киара, Чейс и Райли, виждат Джон като невероятно добро и мило момче. Егати добрия актьор. Много фантастично звучи родителите ти да ги е грижа повече за човек, който ти очевидно мразиш от колкото за теб. Кофти.
Джон е един страхлив задник, който иска всичко да е под негов контрол и вниманието да е винаги върху него. Мисли се за много велик, но напада винаги по-слабите от него. Не влиза в пререкания с хора с неговите физически възможности, а гледа да тормози Райли. Надявам се наистина да не му се поддава и да защитава себе си, въпреки страха който всява в нея.
Все още ме гложди да разбера какво й е направил Джон, че да я пречупи и да я накара да избяга. Нищо не разбрах от онзи сън, дето показва как я малтретира. Чудя се кое от това е реално и кое плод на въображението й.
Последната глава беше кратка и интересна, емоционална. Все така - изливай си депресиите тук и дано всяка глава да се получава такава. :D
Харесам ужасно много отношенията на Кайл и Чейс. Нямам търпение да научим повече за него и живота му. Представата, която ми създаваш за него е като загадъчен човек с проблеми, който не харесва насилници и ужасно много харесва Райли. Дано не го отблъсне инстинктивно дръпнатото й държание и дано успее да я накара да се отпусне.
Радвам се, че прочетох всички глави отначало, не съжалих. Чакам с нетърпение новата и се надявам, че няма да я бавиш още дълго!
КоментирайКоментирай
Уебсайт в alle.bg