breath-of-life.alle.bg

CommentsОтсега нататък пращам съобщения за нови глави само на коментиралите. Няма смисъл иначе - повечето въобще не я следят вече, ако възнамерявате да го правите, просто го напишете, за да знам.


Харесвате ли историята?
Да.67
Не е лоша.5
Не.1
Искате ли да получавате съобщения при нови глави?
Да.60
Понякога.1
"/>

Тук може да изказвате мнението си относно дизайна, историята и героите. Не пестете нищо, ще се радвам да науча забележките или похвалите ви. Не ви карам нито да харесвате историята, нито да я следите. Просто ми е интересно как изглежда във вашите очи.
П.С.1: Мислех си как да кръстя ship-a и се спрях на Чейли :D Боже, звучи толкова сладко <3
П.С.2: Ако някой се чуди защо адреса, не съвпада със заглавието, то причината е, че смених заглавието (за добро!).


Jenner 29 Юли 2016
Малко се забавих с коментара, но имаше някакъв проблем със сайта снощи, но както и да е. Дизайна ми харесва. Резюмето ме грабна още от първия прочит. Честно казано тоя Джон ми лази по нервите, а Чейс пък вече ми е любим. Историята много ми допадна и ще чакам да ме известиш, когато качиш следващата глава. (:
Jenner 2 Август 2016
Харесва ми новото резюме, наистина перфектно си пасва с историята. Новата глава пък ме довърши. Всичко е нея е добре изпипано, обожавам начина ти на писане. Описанията и чувствата на Райли, буквално толкова много се вживях, че имах чувството, че съм на нейното място. Пиши, когато следващата е готова за прочит.
Reynessi (профилът е спрян) 3 Август 2016
Леле, човек, ти се сети бе. От толкова време не си качвала,че въобще не знаех какво се слупва и се опитвах да накарам спомени да изплуват от съзнанието ми за твоята история. Честно, забравих а. Но въпреки товаа коментирам.
Да, резюмето определено е по-добре от предишното (доколкото си спомням :)) ) и ми харесва много. Новата глава наистона беше.. хм, доста разтърсваща и доста силна. Прекалено много чувства, а аз прекалено се вживявам в такива неща. И ти трябва да качваш по-често, защото ако читателите ти са като мен , не знам. Нвмам си и представа как си се досетила. А моля те, качвай по-често ,за да четем, защото пишеш прекрасно и имаш оригинални идеи и ндаа..
Нямам търпение за следващата глава, а сега, извини ме, отивам за бинкобилоба:)
Dreamsneverdie 6 Септември 2016
Историята ми харесва.Започнах от скоро да я чета.Като цяло запали интереса ми.Дизайнът е хубав,харесва ми.Начинът ти на писане е много интересен.Ще следя проекта ти!
Feel Free 12 Септември 2016
Държа първо да се извиня за невъзможно закъснения коментар. Бях ти писала на лично, че скоро ще прочета историята, но така и не ми оставаше време да чета каквото и да е. Свърших работа и всичко, че се хванах да чета и да пиша.
Така, новият дизайн е много по-добър от стария. Ужасно ми харесват цветята във фона. Не ми допада това, че си сменила заглавието. Старото беше толкова сладко и според мен повече съвпадаше на самата идея, но ти си автора и най-добре можеш да прецениш това. Старото резюме ми харесваше повече. Въпреки че това ми се струва обикновено и кратко също ми харесва.
Мисля че трябва да махнеш гифчетата на мацката из сайта, понеже от трейлъра и хедъра си водя изводи, че Шей Мичъл е главната героиня и се пообърквам коя да си представям. :D
Не си спомням стария си коментар и няма как, понеже беше преди бая, бая време затова може и да се повторя. Пишеш наистина добре, подробно и увлекателно. Да си призная на моменти многото описания и липсата на пряка реч правят четенето на главата по-трудно и дори в някои редки моменти ми доскучаваше. И все пак развитието и начина ти на писане са интересни. Дразня се от поведението на Райли. Супер непостоянна ми се струва. Решава, че ще прави нещо, че чувства нещо и след миг прави и чувства напълно обратното. Наистина май има раздвоение на личността. Не ми харесва и това, че все се самосъжалява. Всичко било гадно, все нещо не е в ред и т.н. Окей, труден живот, подмолното същество Джон я тормози дори, когато не е там, но щом е решила да се прави на смела, да покаже че може да е силна и иска да продължи напред първо ще трябва да спре да си напомня колко е скапан живота й, да загърби самосъжалението и да се вземе в ръце.
Направо ми е невероятно как всички, освен Киара, Чейс и Райли, виждат Джон като невероятно добро и мило момче. Егати добрия актьор. Много фантастично звучи родителите ти да ги е грижа повече за човек, който ти очевидно мразиш от колкото за теб. Кофти.
Джон е един страхлив задник, който иска всичко да е под негов контрол и вниманието да е винаги върху него. Мисли се за много велик, но напада винаги по-слабите от него. Не влиза в пререкания с хора с неговите физически възможности, а гледа да тормози Райли. Надявам се наистина да не му се поддава и да защитава себе си, въпреки страха който всява в нея.
Все още ме гложди да разбера какво й е направил Джон, че да я пречупи и да я накара да избяга. Нищо не разбрах от онзи сън, дето показва как я малтретира. Чудя се кое от това е реално и кое плод на въображението й.
Последната глава беше кратка и интересна, емоционална. Все така - изливай си депресиите тук и дано всяка глава да се получава такава. :D
Харесам ужасно много отношенията на Кайл и Чейс. Нямам търпение да научим повече за него и живота му. Представата, която ми създаваш за него е като загадъчен човек с проблеми, който не харесва насилници и ужасно много харесва Райли. Дано не го отблъсне инстинктивно дръпнатото й държание и дано успее да я накара да се отпусне.
Радвам се, че прочетох всички глави отначало, не съжалих. Чакам с нетърпение новата и се надявам, че няма да я бавиш още дълго!
Изпрати
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на сайта. Към пълната версия.
Уебсайт в alle.bg